Delegacija Borca boravila u posjeti NK Rijeka
FOTO: fkborac.net

Gosti lidera 1.HNL

Delegacija Borca boravila u posjeti NK Rijeka

S. Mlaćo

Delegacija Fudbalskog kluba Borac, koju su činili član Upravnog odbora za sportski sektor Vico Zeljković, član Upravnog odbora za finansije i marketing Vedran Pušić, generalni direktor Dejan Lukendić, sportski direktor Oliver Jandrić i direktor marketinga Boris Udovičić, boravila je danas u Rijeci, gdje je bila gost tamošnjeg kluba, kojem je u pretposljednjem kolu potrebna pobjeda nad Cibalijom kako bi na tronu hrvatskog fudbala,  nakon 10 godina, smijenila zagrebački Dinamo, prenosi fkborac.net.

Borčevu delegaciju ugostili su izvršni dopredsjednik Rijeke Dean Šćulac, generalni direktor Vlado Čohar, sportski direktor Srećko Juričić i direktor marketinga Uroš Stanić. Dva rukovodstva kluba su danas razmjenjivala iskustva u rukovođenju srpskim i hrvatskim šampionom, te razgovarala o sistematizaciji kluba, organizaciji određenih događaja i stvaranju kvalitetne saradnje između dva fudbalska kolektiva.

Inače, Fudbalski klub Borac četiri kola prije kraja ima 18 bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca i u prošlom kolu je obezbijedio povratak u Premijer ligu BiH, dok Rijeka dva kola prije kraja ima 5 bodova više od tima sa Maksimira.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti