Delegacija N/FSBiH posjetila Međugorje

Delegacija N/FSBiH posjetila Međugorje

Visoka delegacija Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine boravila je u Međugorju, gdje je posjetila kamp za dječake do 19 godina uzrasta.

Predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine (NS BiH) Elvedin Begić sa potpredsjednicima Darkom Ljubojevićem i Ivanom Beusom, članom Izvršnog odbora Draganom Kulinom, kao i generalnim sekretarom Jasminom Bakovićem, posjetio je omladinski kamp saveza u Međugorju, u kojem trenutno borave najtalentovaniji dječaci u kategoriji do 19 godina, saopćeno je iz NS BiH.

Čelnici saveza su posjetu iskoristili za razgovor sa tehničkim direktorom Denijalom Pirićem, te selektorima mlađih selekcija Vladom Jagodićem, Tonijem Karačićem, Sakibom Malkočevićem i Zoranom Erbezom, kao i koordinatorom Muratom Jahom i trenerom Sašom Krupljaninom.

Zajednički zaključak je da organizovanjem kampova NS BiH  potvrđuje opredjeljenje za razvoj i unaprijeđenje omladinskog nogometa.

U kampu, koji pruža adekvatne uslove, narednih mjesec dana će trenirati oko 120 najperspektivnijih dječaka i stotinjak djevojčica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.