"Delegat Mešanović nam je govorio da ćemo ispasti u niži rang"
U Dubokom Potoku izdali saopštenje nakon prethodnog izvještaja delegata Mirze Mešanovića sa utakmice Ingram - Mladost Tinja

Saopštenje Ingrama iz Dubokog Potoka

"Delegat Mešanović nam je govorio da ćemo ispasti u niži rang"

Edmir Škorić

NK Ingram Duboki Potok je izdao saopštenje nakon što je putem sredstava informisanja delegat Mirza Mešanović dao izjavu kako je napadnut u duelu Ingrama i Mladsot iz Tinje.

U saopštenju Ingram odbacuje navode Mešanovića, koji je, podsjećamo dao sljedeću izjavu.

"Nogometni klub Ingram Duboki Potok kategorično odbacuje optužbe i laži koje je u svom izvještaju iznio delegat Mirza Mešanović. Pomenuti "gospodin" koji je trebao obnašati ulogu delegata na utakmici 13. kola Prve lige TK između N.K."Ingram" i N.K." Mladost" Tinja, došao je na stadion sat vremena prije početka utakmice. U tom trenutku ostale službene osobe nisu bile stigle na stadion. Prilikom dolaska neometano je ušao u službene prostorije. U vrijeme dolaska delegata ispred službenih prostorija se nalazio određeni broj domaćih igrača i članova uprave. Niko od navedenih se nije obratio delegatu", saopštio je Ingram:

"Nakon što se smjestio u služene prostorije i kroz opušten razgovor je počeo da provocira predsjednika i službenog predstavnika N.K."Ingram" gospodina Alić Šabana, poručujući da ce on "istjerati" N.K.Ingram u niži rang takmičenja i kako će njemu ( Alić Šabanu) otkazati oba bubrega zbog toga. Zbog toga se otvorila kraća rasprava u kojoj je naš predsjednik upitao delegata: "Zašto je došao sa namjerom da provocira i izazove incident, pomenuti gospodin je iz njemu poznatih razloga odlučio da napusti službene prostorije i stadion. Iznenađeni novonastalom situacijom kontaktirali smo predstavnike NSTK i upoznali ih sa neočekivanim potezom delegata. Poslije kratkih konsultacija sa predstavnicima NSTK, glavni sudija koji je nedugo zatim došao na stadion, dobio je upute da sačini zapisnik o utakmici i da se utakmica igra prema rasporedu bez delegata. Utakmica je završena rezultatom 4:3 u korist domaćina N.K.Ingram", tvrde u Dubokom Potoku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi