Della Valle: Nema smjene Mihajlovića

Predsjednik Fiorentine demantovao špekulacije

Della Valle: Nema smjene Mihajlovića

Predsjednik Fiorentine, Andrea Della Valle negirao je šprekulacije oko smjene srbijanskog trenera na klupi Viola, Siniše Mihajlovića, te ističe kako će uskoro stvari krenuti na bolje.

Fiorentina je trenutno u vrlo lošoj poziciji, a posljednjih dana kruže priče o smjeni trenera Siniše Mihajlovića. Kao glavni kandidat se spominjao bivši selektor Brazila, Carlos Dunga. Međutim, predsjednik tima iz Firence je sve to demantovao.

"Nije istina da želimo smjenu Mihajlovića. Nijednog trenutka nismo razmišljali o tome, jer on nije problem", kaže predsjednik Fiorentine, Andrea Della Valle, te dodaje:

"Ovo su teški trenuci, ne potcjenjujemo ozbiljnost situacije. Ipak, vjerujemo da nas čeka svjetlo na kraju tunela."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti