Đelmić u Bijeljini odigrao posljednji meč u dresu Želje?

Najvjerovatnije neće ostati na Grbavici

Đelmić u Bijeljini odigrao posljednji meč u dresu Želje?

E. Škorić

Ognjen Đelmić je najvjerovatnije završio svoju epizodu na Grbavici.

Veznom igraču Plavih ugovor ističe i vodili su se pregovori oko njegovog produženja. Đelmiću je, prema našim saznanjima, prije dvije sedmice nuđeno čak 40 posto više primanja u odnosu na trenutna.

On u tom trenutku nije prihvatio ono što mu je nuđeno, valjda se nadao i boljim uslovima, mada je mogao postati jedan od najplaćenijih igrača.

Međutim, nakon nedavnog nepromišljenog poteza i crvenog kartona kojeg je dobio u Bijeljini u utakmici protiv Radnika, rukovodstvo Željezničara promijenilo je mišljenje i sada je pitanje da li ima ikakvu namjeru da nudi novi ugovor svom ofanzivnom igraču.

Đelmić zbog suspenzije neće igrati narednog vikenda protiv Viteza, pa je meč protiv Radnika najvjerovatnije i posljednji njegov u dresu tima s Grbavice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Đelmić je u Željezničar stgiao prošle zime, a ranije je igrao za Čelik, Borac, Zvijezdu, Olimpic, Drinu, Laktaše...

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.