Đelmić: Umorni smo, ali vjerujem da ćemo slaviti
FOTO: EPA

Željezničar gostuje u Vitezu

Đelmić: Umorni smo, ali vjerujem da ćemo slaviti

Željezničar nakon dvije odigrane utakmice u BHT Premijer ligi BiH nema na kontu niti jedan osvojeni bod, a izabranici Milomira Odovića šansu za iskupljenje svojim navijačima tražit će u današnjoj utakmici protiv Viteza. 

Ognjen Đelmić vjeruje da Željezničar može slaviti u današnjoj utakmici protiv Viteza, iako je svjestan da je mnoge igrače umor savladao nakon utakmica sa Standardom u 3. pretkolu Evropske lige.

"Upravo putujemo u Vitez, gdje nas čeka izuzetno teška utakmica. Vrijeme je da prekinemo seriju loših rezultata i sigurno da ćemo dati sve od sebe da pobijedimo u Vitezu. Igrači su umorni, ali nećemo se predati i vjerujem da ćemo na kraju slaviti. Pobjeda bi nam mnogo značila u narednom periodu", kazao je Ognjen Đelmić za SportSport.ba, te ističe da u timu vlada dobra atmosfera.

"Atmosfera je zaista na visokom nivou, iako smo ispali od Standarda prije nekoliko dana. Međutim, pokazali smo pravo lice protiv evropskog kluba koji je po ostalim segmentima dosta bolji od nas, tako da se nismo osramotili. Malo nam je nedostajalo i sreće", zaključio je na kraju vezni fudbaler Željezničara. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.