Demant s Tušnja: Slobodu neće preuzeti Kinezi

Nakon informacija iz pojedinih medija

Demant s Tušnja: Slobodu neće preuzeti Kinezi

Nakon informacije koja se pojavila u pojedinim medijima da će FK Sloboda preuzeti milijarderi iz Kine, stigao je brzo odgovor sa Tušnja, i to demant.

Naime, upravni odbor tuzlanskog premijerligaša na čelu sa predsjednikom Senadom Mujkanovićem se oglasio saopštenjem za javnost u kojem je navedeno da milijarderi iz Kine neće preuzeti upravljačka prava nad Slobodom, kako se moglo pročitati u pojedinim medijima.

"Upravni odbor FK Sloboda Tuzla, kao i Gradska uprava koja čvrsto stoji uz klub, nije kontaktirana od strane biznismena iz Kine ili nekih drugih grupacija na temu o potencijalnoj saradnji ili otkupa upravljačkih prava, a s obzirom na to da ljudi koji čine upravu kluba i koji su okupljeni oko Slobode, Narodnu Republiku Kinu kao i biznismene koji dolaze iz te države doživljavaju krajnje ozbiljno, smatramo da je ovakom komunikacijom narušena institucija FK Sloboda Tuzla.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Medijski napisi koju su se u petak pojavili u pojedinim on-line medijima, predstavljaju još jedan pokušaj narušavanja atmosfere i destabilizacije kluba od strane interesnih grupa koji za cilj imaju narušiti odnose unutar FK Sloboda Tuzla koji nakon utakmice 19. kola BHT Premijer lige BiH protiv FK Mladosti, a koja se igra u subotu, odlazi na prvenstvenu pauzu", stoji, između ostalog, u saopštenju.

Također je navedeno da će crveno-crni obavijestiti javnost ukoliko dođe do bilo kakvog vida nove saradnje ili promjena u upravljačkog strukturi.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Kai Kaii
Ma to samo prave spin da bi ovi sad sto ilegalno vode klub da ostanu u Slobodi jer ako dodje privatnik ni jedan nece ostati a sad ih ima oko petnestak sto imaju platu od Slobode a rezultati nula
11 2
Mido
Kako kada mi nemamo upravni odbor!kako onda isti moze da stoji iza naše Svetinje?
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti