Vukliš: Mladost je  neugodna ekipa, ali pobjeda je sve što nas zanima
Tuzlaci žele pobjedom zaključiti polusezonu

Crveno-Crni pred zadnji susret polusezone protiv Mladosti DK

Vukliš: Mladost je neugodna ekipa, ali pobjeda je sve što nas zanima

E. Dindić

Fudbaleri Slobode u prošlom kolu ostvarili su veliku pobjedu na gostovanju u Bijeljini protiv ekipe Radnika. Strijelac gola vrijednog tri boda bio je Tony Livančić, ali sjajni golman Goran Vukliš u finišu susreta sa par odličnih intervencija, učinio  je da popularni crveno-crni idu u Tuzlu sa nova tri boda u džepu.  U zadnjem susretu polusezone na Tušnju pred praznim tribinama, dočekaće neugodnu ekipu Mladosti DK, koja je značajno digla formu u posljednje vrijeme. 

Goran Vukliš je smatra da će utakmica sa  ekipom Mladosti biti teška, ali da su tri boda prioritet za tim sa Tušnja u subotnjem duelu. 

"Oni su zaista neugodna ekipa, možda i najneugodnija ekipa u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. U posljednje vrijeme igraju sjajno, te sigurno je da neće doći na Tušanj da se brane. Mi ćemo zaista imati jednu veliku manu u subotu, a to je što ćemo ovaj susret igrati pred praznim tribinama. Poznajemo jako dobro njihov stil igre, te njihove mane i prednosti. Moramo od početka susreta biti maksimalno skoncetrisani posebno u defanzivi, te ako to uspijemo sigurno je da pobjeda neće doći u pitanje, te na najbolji način zaključiti ovu polusezonu", rekao je Vukliš.

Utakmica između Slobode i Mladosti DK na rasporedu je u subotu sa početkom u 13:00 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Metropoljac
'Mladost je neugodna ekipa, ali pobjeda je sve što nas zanima' ... Ovakve izjave daju svi prije utakmice, a poslije se ušute kao što su Čelik, Radnik, Široki itd. Možda vam je i bolje bez publike jer vas neće imati ko napadat na kraju utakmice i tražiti od vas da skinete dresove kao što su Robijaši tražili od igrača Čelika poslije poraza od 0:3.
4 5
MLADOST
Pobjeda je sve što nas zanima. NAPRIJED MLADOSTI LJUBAVI MOJA
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi