Demantij predsjednika UO FK Željezničar nakon "ekskluzivnog intervjua"

Ubrzo stigla reakcija

Demantij predsjednika UO FK Željezničar nakon "ekskluzivnog intervjua"

E. Škorić

Predsjednik Upravnog odbora FK Željezničar uputio je demantij nakon što je portal Radiosarajevo.ba objavio „ekskluzivni intervju“.

Željezničar je ubrzo objavio na zvaničnoj stranici demant na "ekskluzivni intervju" portala Radiosarajevo.ba.

"Stavovi iskazani u navedenom intervjuu ne odražavaju stavove predsjednika Selimovića, te je zabrinut i iznenađen načinom kako je isti formulisan i očigledno predstavlja svjesnu manipulaciju navijača Fudbalskog kluba Željezničar i čitatelja portala.

Ovakav eklatantan primjer drskosti i lažnog izvještavanja, te iznošenja stavova koji nisu izrećeni, pri tome evidentno aludirajući na moguće autore i ciljeve je sraman i upravo predstavlja ono na što upozoravamo da nanosi veliku štetu klubu. Iskreno se nadamo da će profesionalizam redakcije i uredništva presuditi, da će lažni i izmišljeni tekst povući, te da se ovakve stvari više neće dešavati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mi smo Željini, Željo je naš!", objavio je Željezničar.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Terminator
Pokušaj da se uzburka dio javnosti kako je Željo pošten klub i kako su oni žrtve Saveza.Dubioza kaže:OO Opa ode vam Evropa .
28 0
vanja8
Ja ublehe od Predcjednika...Ha,ha,ha,ha... Demantuje pisanje jednog portala,a sve isto potvrdi na ovom... Cirkussssss...
22 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi