Demba Ba nije mogao saznati lošije vijesti

Doživio stravičan lom noge

Demba Ba nije mogao saznati lošije vijesti

Endin Čaušević

Nekadašnji napadač Cheseaja, Demba Ba, jučer je doživio stravičan lom noge.

Demba Ba trenutno nastupa u Kini gdje nosi dres Shangai Shenhue. Ovaj nekadašnji napadač u jučerašnjem gradskom derbiju protiv SIPG-a doživio je stravičan lom noge.

Iako su jučer mediji pisali da će Ba zbog ove povrede sa terena odsustvovati najmanje šest mjeseci, nakon prvih pregleda vijesti su i gore. Naime, doktori su pogledali ponovni snimak povrede, te i dalje ne mogu vjerovati da je od tako "malog" udarca Ba doživio tako strašan lom noge.

Nekadašnjem napadaču Chelseaja prijeti i do godinu dana pauze, a neki čak tvrde da bi zbog ove povrede mogao završiti svoju karijeru.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije