Dembele malo odgurnuo Fatija, a mladom igraču Barcelone se to nije svidjelo

Bio je u pravu

Dembele malo odgurnuo Fatija, a mladom igraču Barcelone se to nije svidjelo

E. Čaušević

Ansu Fati i Ousmane Dembele trenutno su van terena zbog problema s povredama što je veliki udarac za Barcelonu.

Fati je odlično otvorio sezonu i bio jedan od ponajboljih igrača katalonskog kluba, ali je onda zadobio težu povredu koljena zbog koje će van terena biti još nekoliko mjeseci.

S druge strane i Demebele je propustio nekoliko prethodnih mečeva zbog problema s povredom, ali ona nije ozbiljnije prirode i očekuje se da će se brzo vratiti na teren.

Dembele i Fati su zajedno pratili prethodne mečeva na Camp Nou s tribina, a jedna od situacija našla se u centru pažnje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, kod jednog gola Barcelone Dembele je malo odgurnuo Fatija kojem se to uopšte nije svidjelo jer se oslonio na nogu koju je nedavno operisao, a svojom reakcijom je jasno objasnio Francuzu da to više ne radi.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bohemia
Jbt Causevicu nisi ti dobar nikako, nije za****ncija Boga mi
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi