Barcelona i Dembele, sapunica bez kraja: Zvanični spiker na Nou Campu se morao zaustaviti...

Publika rekla svoje

Barcelona i Dembele, sapunica bez kraja: Zvanični spiker na Nou Campu se morao zaustaviti...

Admin Čaušević

Čini se da višemjesečna sapunica između Barcelone i Ousmanea Dembelea nema kraja.

Nakon što je odbio da produži ugovor čelnici Barcelone su jasno poručili da Dembele više neće obući dres katalonskog giganta.

Kako nisu uspjeli pronaći rješenje tokom prijelaznog roka i riješiti se francuskog veznjaka, Xavi Hernadez i Joan Laporta su pogazili svoju riječ.

Naime, Dembele se našao na listi pozvanih igrača za derbi protiv Atletico Madrida što je iznenadilo mnoge.

Dembele je susret počeo sa klupe, a kada je zvanični spiker prozivao igrače koji konkurišu za utakmicu morao je zastati.

Spiker je uspio izgovoriti Dembeleovo prezime kada su uslijedili ogromni zvižduci 50-ak hiljada navijača Barcelone.

Inače, uoči utakmice o statusu 24-godišnjaka je govorio Joan Laporta kazavši kako će koristiti Dembelea kad ga već plaćaju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ako moramo plaćati Dembelea do 30. juna, smatramo logičnim ono što Xavi kaže da ga koristimo. Nadamo se da će se ponašati profesionalno", poručio je Laporta.

Kako sada stvari stoje Dembele će na kraju sezone kao slobodan igrač otići u PSG.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi