Dembele nije izgledao sretno na klupskom fotografisanju

Želi da ide u Barcelonu

Dembele nije izgledao sretno na klupskom fotografisanju

Endin Čaušević

Mladi fudbaler Borussije Dortmund, Ousmane Dembele, jedan je od igrača koji se nalazi na listi želja Barcelone.

Čelnici katalonskog kluba pregovaraju već neko vrijeme sa Dortmundom oko Dembelea, a španski mediji objavili su jučer da je dogovor postignut. Navodno, Barcelona je odlučila da na sve moguće načine pokuša dovesti Dembelea, a to će uspjeti samo ako plate nevjerovatnih 150 miliona eura.

Prema pisanju medija u Španiji klub sa Nou Campa je pristao na to, te bi uskoro trebalo biti ozvaničeno da je Dembele novi igrač Barce. Međutim, dok to ne postane zvanično Dembele će imati obaveze prema Dortmundu, a to se najbolje danas pokazalo.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Mladi francuski fudbaler je zajedno sa svojim igračima morao prisustvovati zvaničnom fotografisanju ekipe pred novu sezonu. Ipak, ono što su mnogi uspjeli da shvate jeste da je Dembele bio vidno razočaran i tužan. Njegovi prijatelji su sinoć objavili u nekoliko navrata da mu žele mnogo sreće u Barceloni, no još uvijek ništ anije zvanično potvrđeno.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti