Denis Ćorić novi šef struke HŠK Posušje

Kao što je SportSport.ba ranije i najavio

Denis Ćorić novi šef struke HŠK Posušje

S. Mlaćo

Denis Ćorić je danas i zvanično postao novi šef struke HŠK Posušje. 

Povrđeno je to iz HŠK Posušje, novog člana Prve lige FBiH.

"Zadovoljstvo mi je i čast da mogu voditi klub kao što je HŠK Posušje. Dobro znamo da Posušje ima veliku sportsku tradiciju iz tog razloga mi je posebno drago da se Posušje vratilu u Prvu ligu gdje mu je i mjesto, jer ovaj grad i ovaj klub to zaslužuju. Što se tiče prvenstva cilj nam je ostati u tom društvu i tu se afirmirati, a sve ostalo će doći kao nagrada", kazao je Ćorić nakon predstavljanja.

Ćorić je bio pomoćnik u NK Široki Brijeg Goranu Sabliću, Borisu Paviću i Goci Sedloskom, a u dva navrata je i sam preuzimao užarenu stolicu širokobriješkog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi