Denis Ćorić novi trener HŠK Posušje?

Umjesto Lea Sliškovića na klupu Posušaka trebao bi doći dugogodišnji trener u stožeru Širokog

Denis Ćorić novi trener HŠK Posušje? · Saznajemo

HŠK Posušje nedavno je proslavilo povratak u Prvu Ligu Federacije Bosne i Hercegovine. 

Posušani koji su nekada imali respektabilan tim i u najjačem razredu bh. nogometa pred povratkom su na stare staze kada su na Mokrom Docu padali i najjači timovi BiH. 

Kako SportSport.ba saznaje veoma blizu preuzimanja klupe Posušaka je Denis Ćorić, dugogodišnji trener u stručnom stožeru NK Široki Brijeg. Ćorić je kroz trenerski staž na Pecari asistirao Goranu Sabliću, Borisu Paviću i Goci Sedloskom, a u dva navrata je i sam preuzimao užarenu stolicu širokobriješkog kluba. 

U igračkoj karijeri Ćorić je nastupao za NK Široki Brijeg, HŠK Zrinjski, HNK Brotnjo, a karijeru je završio u Neretvi iz Metkovića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi