Denis Ćorić ostaje na klupi Širokog Brijega?
Jabuka.tv

Zadovoljan nakon Vukovara

Denis Ćorić ostaje na klupi Širokog Brijega?

M. Maksimović

Fudbaleri Širokog Brijega nisu propustili ni šestu priliku da osvoje Memorijal Blago Zadro u Vukovaru.

U finalu su minimalnim rezultatom, pogotkom Ivana Barabana, savladali Osijek. Vršilac dužnosti šefa stručnog štaba Denis Ćorić zadovoljan je onim što je vidio u Vukovaru.

“Uspjeli smo odbraniti prvo mjesto i drago nam je da smo nastavili tradiciju. Turnir nam je poslužio da vratimo samopouzdanje naših igrača i nadam se da ćemo u nastavku prvenstva postizati bolje rezultate”, izjavio je Ćorić. 

“Što se tiče igre, mislim da se na ovakvom terenu nije ni moglo bolje igrati tako da mogu biti zadovoljan igrom svojih igrača, dodao je. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelnici Širokog po odlasku Branka Karačića obznanili su stav da će nakon razlaza sa dosadašnjim trenerom ozbiljno razmotriti trenersku opciju iz domaćeg kadra. Mjesto šefa prvo je ponuđeno Mariju Bazini, ali je on to odbio, pa se u posljednje vrijeme špekuliše s imenima Tonija Karačića i upravo Denisa Ćorića.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi