14

Komentari (14)

Deepy
Tteba sad dovest nekog trenera rutinera, npr Mrsica koji je strucnjak za defanzivu i ostanak u ligi.
Deepy
Ili cak Samira Toplaka ako su bude moglo, on je odlican trener za slabine klubove
lalinjo
To ti je to,igraš protiv Zrinjskog i izgineš kao da ti je zadnja utakmica i onda igraš protiv Rudara i primiš tricu
VictoriasFikret
Denise dođi u Velež. Budi pomoćnik Feđe Dudića.
Ljubiteljseoskihliga
Hvala i doviđenja
CrveniBar
A Denise ne podnosi se ostavka nakon poraza. Dobro ste igrali do sada. Odlicno.
Ljubiteljseoskihliga
Denis jednostavno nije sposoban vodit klub u PL, da ne griješim dušu prošle sezone u federaciji je bio odličan, od kako je počela sezona nije čovik jednu dobru zamjenu napravio, Donko mu je u napadu a igrači koji znaju igrat nogomet poput Leke griju klupu
CrveniBar
Bolje znas, ali ja covjeka ne bih tek tako pustio. Treba i malo vremena da se prilagodi. Ali opet kazem mozda si u pravu.
velez mo
Adaptacija sa Federalne na Premier ligu je velika,pogotovo kad se zna da je konkretno Posusje predproslu sezonu igralo 2 Federalnu,sad po meni trebao je ostati jer Posusje sigurno nece ispasti iz lige ima tu i Radnik a i Leotar koji ispadaju sto posto,Posusje nisam danas gledao ali sigurno ekipa koja ima potencijala samo treba ono nesto da klikne,a kliknuce im sigurno vrlo brzo,igraju napadacki i svi ovi porazi ce se negdje vratiti
Radnik78
@velez mo Radnik i ovako skrpljen na čelu sa Krstajićem 101% ispasti neće...
Brazuka
Bravo murinjo. Trebaš ti uzet
CrveniBar
**** ja tebi sestru u usta medjede. A murinjo ti **** pleme krmak jedan.
Deepy
Donko je majstore zadnje 3-4 godine dao za Posusje 60-70 golova, jbg. Samo mu nema ko dodat pravu loptu naprijed. Dosta ogranicena ekipa je Posusje, kao sto je neko rekao u dvije godine iz treceg u prvi stupanj je veliki korak. Treba se sad pokusat odrzati u ligi, al realno ce biti tesko. Oni, Radnik, Rudar i Leotar za opstanak. Al za Posusje nema zime po meni jer se radi dobro, prakticno svi privatnici su stali iza kliba, imaju dobre terene, vrlo solidnu skolu nogometa,stadion... A nine ji sramota ispasti u Prvu Federalnu jer bi im mozda mogla puno pomoci sezona uigravanja u drugom stupnju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.