Denis Ćorić: Prezadovoljan sam, a rezultat 3:0 je malo previsok

Trener Posušaka

Denis Ćorić: Prezadovoljan sam, a rezultat 3:0 je malo previsok

Edmir Škorić

Trener Posušja Denis Ćorić prezadovoljan je unatoč porazu njegovog tima od Zrinjskog.

Posušje je poraženo s 3:0 u Mostaru, ali ovaj tim je pokazao da ima kvalitetu, naročito za Prvu ligu FBiH u kojoj će igrati naredne sezone.

"Što se tiče priprema, prezadovoljan sam. Dečki dobro rade. Ova utakmica danas nam je to pokazala. Malo je rezultat i previsok. Iz tri naše greške smo primili tri gola, a prije toga smo trebali dati gol ili dva. Ipak velika je razlika u kvaliteti u korist Zrinjskog. Izgledali smo dosta dobro", rekao je Ćorić, dodavši:

"U prvih 35-40 minuta bili smo 50-50 sa Zrinjskim, ali onda smo imali tu jednu krizu. Zrinjski ima te igrače prema naprijed koji iskoriste svaku šansu. Ne brinemo se za naše ciljeve ako ovako nastavimo".

Koji su to ciljevi?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Cilj nam je sredina tabele, a ako bismo bili na ovom nivou, možemo biti među četiri ili pet ekipa Prve lige FBiH", dodaje Ćorić.

I dok Zrinjskom liga starta već narednog vikenda, Posušje će imati dodatnih sedam dana za pripremu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi