Denis Zvonić: Poštujmo pravila da opet što prije uživamo u nogometu!

Kapetan mostarskih Rođenih za SportSport.ba

Denis Zvonić: Poštujmo pravila da opet što prije uživamo u nogometu!

Nogometaši mostarskog Veleža odlično su ušli u drugi dio sezone BH Telecom Premijer Lige Bosne i Hercegovine. 

Sedam bodova iz tri utakmice dali su Rođenim povoda i to opravdanog da se počnu nadati borbi za izlazak na europsku scenu. 

No pandemija koronavirusa zaustavila je nogomet, kako kod nas, tako i na kompletnom Starom kontinentu. Nogometaši bh. klubova na dopustu su do daljnjeg, s uputama za individualne treninge. Kapetan mostarskog Veleža Denis Zvonić za SportSport.ba priča kako krati ove dane kada su nogomet i sport općenito pali u drugi plan:

"A ništa, pridržavam se uputa i odrađujem individualne treninge kući i u dvorištu" - govori Zvonić i dodaje:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U kontaktu sam sa suigračima, svi smo prilično zabrinuti zbog ovoga što se događa, ali mi ne možemo da uradimo ništa sem da se pridržavamo pravila koja su određena. Trebamo slušati nadležne, a prije svih doktore te da njima i ostalim zdravstvenim radnicima koliko možemo olakšamo situaciju tako što ćemo poštovati njihove savjete. Našima navijačima ali svim ljudima bih poručio isto, da se pridržavaju svega i da se svi zajedno potrudimo da ova situacija što prije prođe te da opet skoro uživamo u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu" - kazao je Zvonić za SportSport.ba.

Top Komentari

nijepoznat
Tako je druze cuvajte se svi
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi