Dudić: Protiv Beriše je pokrenut disciplinski postupak, na Adnana Dudića ne računam

Obavljena prozivka u FK Velež:

Dudić: Protiv Beriše je pokrenut disciplinski postupak, na Adnana Dudića ne računam

S. Mlaćo, foto: V. Bernadić

Od danas su u pogonu i nogometaši Veleža.

Feđa Dudić je obavio prozivku, te se obratio prisutnim medijima.

"Nekome je brzo prošlo, nekome sporo. Plan priprema vam je poznat, a od novih igrača tu je Samir Radovac. Početkom iduće sedmice dobit ćemo još jedno pojačanje, a do odlaska u Antaliju planiramo dovesti još dva nogometaša na deficitarnim pozicijama. To je onaj plan od četiri nova igrača. Na prozivci su se pojavili Adnan Dudić i Beriša, a protiv Beriše se vodi disciplinski postupak, s obzirom da se nije odazvao zadnja dva treninga. Vidjet ćemo šta će biti, a ja na Dudića ne računam", kazao je Dudić.

O drugom dijelu sezone kaže.

"Ako želimo da blub raste iz godine u godinu i moramo težiti svake polusezone nečemu većem. Sigurno da će pojačanje biti Cvijanović i Ovčina, koji se vraćaju nakon povreda. Biće priključena i 3-4 juniora, te se nadam da će se nametnuti. Dajemo značaj Omladinskoj školi i nadam se da će oni se nametnuti. Već od danas razmišljamo od FK Zvijezda 09", dodao je Dudić.

Ističe da posebno prati tri rivala s kojima Rođeni igraju u prva tri kola nastavka.

"Pratim i ostale klubove. Prvi naredni rival Zvijezd 09 je dobila tri kvalitetna pojačanja. Vidim da ne sjede skrštenih ruku. Tuzla City je dovela također tri kvalitetna igrača, a Borac ima kvalitetnu ekipu. Svi će se pojačavati, ali ne vidim da će biti velikih turbulencija".

Medijima se obratio i kapiten Denis Zvonić.

"Moramo se dobro spremiti, te da se maksimalno dobro potrošimo i ispunimo šefove zamisli", jasan je bio Zvonić.

Seid Behram je pohvalio atmosferu u svlačionici.

"Svaki trening moramo shvatiti maksimalno".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Novajlija u redovima Mostaraca je Samir Radovac.

"Drago mi je što sam došao u klub sa lijepom pričom i nadam se da ćemo ove polusezone napraviti što bolji rezultat i ganjati vrh".

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Sretno Federalci
1 16
Bhf111
Sretnoo rodjeni. Doci ce i vase vrijeme.
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi