7

Komentari (7)

Majstor_ZE
Daj ba ne pricajte gluposti. Cuj Celik spasio savez. Celik je spasio Borac jer nijke izmirio dugovanja skoli fudbala Dzaja. Pozdrav svoj opravoj mostarskoj raju osim dishe, koji je dusevni bolesnik, sta drugo reci, dolazi ko krpelj na Celikove teme i pise sve protiv Celika, to mu je dusevna hrana. Nikad Celik nece u cvajtu tas je liga rezrervisana za timove koa sto uje Velez, koji je tamo visestruki povratnik. VelezMostar napusi se qrca. Prava mostarska raja , bujrum na utakmicu, ko bude bolji , neka slavi, samo da se ne pise o sudijama.
Disha
Ma ko pas kuju.
Icardi
E moj Zvonicu ima da te Mahmutovic pravi budalom... 3-0’lagano
Disha
Kakvo nadigravanje moj Zvona. Ogaditi im fudbal i poslati u cvajtu gdje i pripadaju.
hRASNICArULES
Da li si ti realan imalo u svom životu? navijač veleža da kaže da ce nekome ogaditi fudbal i poslati nekoga u cvajtu? na osnovu čega? koga? Čelik je za velež stabilan i jak premijerligaš, dakle sve ono što velež nije
VelezMostar
Da, kako to iko može reći za klub kojeg savez spašava od ispadanja ? Daj molim te, Rekao bi neko da ste Real Madrid, i da Zrinjski se isto govorilo pa je pao, past cete i vi ako Bog da.
Majstor_ZE
Da smo bolji od Veleza, pokazali smo to u Mostaru. A zimus ste predvidjali da cete nam uvaliti 5-cu. Toliko. Puno se zanositi, niste ni 1 % od onoga sto mislite da ste
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.