Depay bliže Anfieldu nego Old Traffordu

Iz PSV-a potvrdili

Depay bliže Anfieldu nego Old Traffordu

Edmir Škorić

Memphis Depay će od ljeta vjerovatno igrati u engleskom Premiershipu.

Nekako je za očekivati da krilni nogometaš napusti PSV na kraju sezone, obzirom da za njim vlada veliko interesovanje u Engleskoj.

Prethodnih sedmica mogli smo čitati kako je “Depay na korak od Manchester Uniteda”, no u PSV-u tvrde da je on bliže Liverpoolu.

“PSG i Liverpool su korak bliže od Uniteda kada je trka za Depaya u pitanju”, priznao je jedan od vodećih ljudi PSV-a, koji je baš na krilima Depaya stigao do naslova u Holandiji.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.