Depay nakon nevjerovatnog gola: Pa, nisam Beckham!

Holanđanin skroman

Depay nakon nevjerovatnog gola: Pa, nisam Beckham!

Midhat Šljivak

Memphis Depay sinoć je postigao spektakularan gol protiv Toulousea.

U ovom meču je Holanđanin dva puta matirao protivničkog golmana Albana Lafonta, ali drugi za potvrdu pobjede od 4:0 je bio fantastičan.

Pogodio je Depay s pola terena, a francuski mediji su ovaj gol uporedili s golom Davida Beckhama 1996. godine. Tada je Englez na sličan način postigao gol Wimbledoneu.

Kada su ga pitali šta misli o tom poređenju Depay je skromno odgovorio:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Nisam David Beckham. Ne želim se porediti s takvom legendom. Drago mi je što sam pogodio na ovakav način. Pokušao sam isto prije nekoliko godina u dresu PSV-a, ali tada sam pogodio prečku. Ovog puta sam imao sreće", istakao je Depay.

Holandski fudbaler je u dosadašnjem dijelu sezone postigao pet pogodaka za Lyon. 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi