Depay se čudno oblači, a to nervira Holanđane

Smatraju da izgleda kao Amiš

Depay se čudno oblači, a to nervira Holanđane

S. Bošković

Holandija od odlaska Louisa van Gaala igra grozno i novi šef Oranja Danny Blind ne uspijeva posložiti tim, a legenda ove reprezentacije smatra da se igrači lako mogu pridružiti Amišima.

Nakon što su izgubili od Islanda na domaćem terenu i tako ostali na teoretskim šansama za odlazak u Francusku počele su pljuštati kritike na račun igre, igrača, ali i na oblačenje igrača.

Tako je holandska legenda Willem van Hanegem pukla pod pritiskom, te izjavila da veznjak Manchester Uniteda, Memphis Depay, može biti pripadnik zajednice Amiša.

Bivši veznjak i finalisti Svjetsko prvenstva 1974. godine ne može izdržati ponašanje današnjih reprezentativaca, a nije ni fan današnje mode.

"Ne zanima me kad dođe u Holandiju sa kapom i šalom. Ono što on radi izvan terena je njegova stvar. Ali sa parom tregera i bratom, veoma lako bi se mogao pridružiti Amišima u Americi i sjesti u vagon", rekao je van Hanegem misleći na Depayov stil oblačenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti