Depayu laska interes Milana: To je veliki klub

Briljira u Francuskoj

Depayu laska interes Milana: To je veliki klub

Holandski fudbaler Memphis Depay nalazi se na radaru Milana, prenose brojni mediji iz Italije.

Depay se nakon neuspješne epizode u Manchester Unitedu preporodio odlaskom u Lyon. U ovom francuskom klubu je neizostavan u prvoj postavi, pruža odlične partije ove sezone, a da sve to nije prošlo nezapaženo svjedoči i činjenica da ga u svojim redovima želi vidjeti Milan.

Rossoneri su, prema natpisima italijanske štampe, oduševljeni onim što Depay pruža u Francuskoj i voljni su već u nadolazećem prijelaznom roku da otkupe njegov ugovor od Lyona. Po tom pitanju se izjasnio i sam Depay.

"Trenutno sam fokusiran samo na Lyon. Svakog jutra kad ustanem zahvaim se Bogu zbog ovoga čime se bavim, treniram i igram fudbal. Ukoliko su klubovi zainteresovani za mene, sada nije vrijeme da pričamo o tome", kazao je Depay, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Milan je svakako veliki klub i sjajan tim sa velikom historijom, ali širom svijeta postoji mnogo velikih klubova", izjavio je Depay.

Ove sezone Depay je na 28 utakmica u Ligue 1 postigao 10 pogodaka i upisao šest asistencija.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi