Deportivo bez trenera: Mel dobio otkaz
Foto: EPA

Koštao ga poraz od Girone

Deportivo bez trenera: Mel dobio otkaz

Španski prvoligaš Deportivo otpustio je dosadašnjeg trenera Pepea Mela, potvrđeno je na klupskoj stranici. 

Jučerašnji poraz od Girone pretstavljao je kap koja je prelila času kada je u pitanju Melov status u Deportivu. Klub iz La Corune je odlučio da završi saradnju sa 54-godišnjim stručnjakom koji je ranije vodio Betis i WBA.

„Klub želi iskreno da se zahvali Pepeu Melu i njegovom stručnom štabu zbog posvećenosti, naporu i profesionalizmu koji su pokazali od trenutka kada su preuzeli ekipu", saopštili su iz Deportiva. 

Ambicije Deportiva uoči sezone bile su znatno veće od sadašnje pozicije na tabeli. Nakon devet odigranih kola ovaj klub se nalazi na 16. poziciji i udaljen je dva mjesta od zone ispadanja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi