Deranja i Rašić pojačali RNK Split

Deranja i Rašić pojačali RNK Split

Edmir Škorić

RNK Split je nastavio sa dovođenjem pojačanja pred početak nove sezone. Splitske "crvene" pojačali su bivši igrači Hajduka, Zvonimir Deranja i Danijel Rašić.

Dovođenjem Zvonimira Deranje i Danijela Rašića, RNK Split sada ima sedam novih igrača. Obilinović, Vidić, Budiša, Bučan i Šimić su nešto ranije potpisali za Splićane.

"Zadovoljni smo kako se razvija situacija sa slaganjem momčadi, još da za dan-dva započnu radovi na stadionu bit ćemo prezadovoljni", kaže predsjednik kluba Slaven Žužul.

I Deranja i Rašić su potpisali dvogodišnje ugovore i klubu će pomoći da naredne sezone izbori opstanak u HNL-u, budući da će čak pet posljednjeplasiranih momčadi napustiti društvo najboljih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.