Derbi Hemofarmu
Uroš Tripković postigao je 16 poena za Partizan

Swisslion liga Srbije, 2. kolo

Derbi Hemofarmu

Ekipa Hemofarm STADA savladala je Crvenu zvezdu sa 82:79 u derbi meču 2. kola Grupe B Swisslion lige Srbije. Najbolji pojedinac meča bio je Krstović sa 17 poena, dok su Božović i Vukosavljević dodali po 14.

Goste su predvodili Roberts i Štimac koji su takođe imali po 14 koševa. Poen manje ubacio je Elmedin Kikanović (13), dok su Oliver Stević i Milan Milošević ostali bez koševa, ali i minutaže.

U oba meča 2. kola Grupe A slavili su domaćini. FMP je nadigrao Vojvodinu sa 92:71, uz 24 poena Miroslava Raduljice. Za goste je najviše postigao Borovnjak (21).
Partizan je sa pola snage nadigrao Metalac (80:60), a prvo ime susreta bio je Veličković sa 16 ubačaja.

Grupa A
Partizan 2-0, Metalac 1-1, FMP 1-1, Vojvodina 0-2

Grupa B
Hemofarm STADA 2-0, Crvena zvezda 1-1, Borac 0-1, Lions 0-1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije