Derbi kola u Širokom Brijegu i Banja Luci
Juniori Zrinjskog gostuju na Blatu

Ovog vikenda nastavlja se Omladinska liga BiH

Derbi kola u Širokom Brijegu i Banja Luci

Utakmicama 16. (odnosno drugog proljetnog) kola nastavlja se prvenstvo u Premijer ligi BIH, kadeta i juniora.

U grupi Jug derbi kola igra se na SC "Musa - Karačić" u Blatu, a sastaju se domaćin Široki Brijeg i Zrinjski. Ovi susreti su na programu u nedjelju, 15,.03.  u 12. i 14. sati. Još dva susreta iz ove grupe igraju se  u nedjelju i to u Vrapčićima, Velež dočekuje Slaviju (12-14 sati), a Leotar ekipu Željezničara iz Sarajeva isti dan također u 12 i 14. Jedina utakmica ovog kola koja se igra u dan prije, u subotu je duel Posušja i Sarajeva na Mokrom Docu, koi se igra u 13 (kadeti) i 15 (juniori).

U grupi Sjever svi susreti su na proghramu u nedjelju, a derbi kola igrat će Borac i Sloboda u BanjaLuci u 12 i 14. I ostali susreti se igraju u isto vrijeme, a sastaju se u Orašju, labudovi dočekuju zenički Čelik, u Gradačcu igraju Zvijezda i Laktaši, a u Docu na Lašvi kod Travnika, veziri će dočekati Modriča Maximu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.