Derbi na Pecari za ostanak u borbi za titulu

Široki dočekuje Sarajevo, a Radnik ekipu Borca

Derbi na Pecari za ostanak u borbi za titulu

E. Čaušević

Nakon više od dva mjeseca pauze jučer se nastavilo takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine utakmicama 19. kola. Na programu danas su još dva meča, a u centru pažnje je veliki derbi Širokog i Sarajeva.

Široki Brijeg će na Peceri od 17:30 sati ugostiti ekipu Sarajeva i sigurno je da su obje ekipe pod imperativom pobjede kako bi ostale u utrci za prvo mjesto.

Nakon prvog dijela sezone Sarajevo i Široki imaju po 35 bodova, a sudeći prema prethodnim sezonama jasno je da nas očekuje još jedan uzbudljiv meč starih rivala.

Jedan od derbija igra se i u Bijeljini gdje će Radnik dočekati banjalučki Borac. Ove dvije ekipe bore se za plasman u Ligu za prvaka, a današnjim direktnim okršajem mnogo toga bi moglo biti jasnije.

Utakmica na Gradskom stadionu u Bijeljini počinje u 14:30 sati.

Premijer liga BiH, 19. kolo:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik - Borac (14:30h)

Široki Brijeg - Sarajevo (17:30h)

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salatara Mirotočivi
Ajmo Radnike!
2 0
Salatara Mirotočivi
Bravo Radnike!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi