Grbavica se puni, Horde zla se smjestile na svoj dio tribine

Derbi u 20 sati

Grbavica se puni, Horde zla se smjestile na svoj dio tribine

Edmir Škorić

Na stadionu Grbavica u 20 sati igra se novi vječiti derbi između starih rivala Željezničara i Sarajeva.

Sarajevski derbi gotovo uvijek privlači veliku pažnju, a ovaj u okviru 26. kola WWIN lige posebno.

FK Željezničar se bori za opstanak, a gradski rival za Evropu. Pritisak postoji na obje strane, motiva ne nedostaje, a ulaznice su brzo "planule".

Ljubitelji fudbala u BiH nestrpljivo čekaju novi okršaj Željezničara i Sarajeva, a na stadionu već od 18 sati počeli su pristizati navijači.

Za razliku od prošli put, sada ćemo imati potpuni spektakl jer će i Sarajevo imati podršku svojih navijača, kojim ja nedavno bilo zabranjeno gostovanje na Grbavici.

Horde zla su malo iza 16 sati krenule prema Grbavici, već oko 17 su ih puštali na stadion, a dva sata prije početka derbija već su se uveliko smjestili na dio sjeverne tribine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kapije stadiona za tribinu istok se otvaraju u 18:45 sati, a na južnu tribinu će se ulaziti preko zapadne tribine.

Veliki broj pripadnika policije je na zadatku i za sada drže sve pod kontrolom, a nadamo se da će tako biti i tokom te nakon utakmice.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti