Derbi Sevillano: Spahić večeras od prve minute

Michel Gonzalez vjeruje Spahiću

Derbi Sevillano: Spahić večeras od prve minute

Kapiten naše reprezentacije i jedan od najboljih defanzivaca španske Primere, Emir Spahić prema pisanju tamošnjih medija večeras se od prve minute zaigrati u derbiju Seville.

Naime, večeras se na stadionu Ramón Sánchez Pizjuán igra prema mnogima najveći španski derbi nakon El Clasica, između kluba našeg Spahića i Betisa.

 

Trener domaće ekipe, Michel Gonzalez ima određene dileme o sastavu pred večerašnji susret, ali je u jedno siguran - jednog od najboljih defanzivaca Lige u ovako važnom duelu ne smije izostaviti iz ekipe.

Spahić će najverovatnije uz Fazia  činiti odbrambeni bedem pred golom Palopa, a Sevilla večeras u ovom velikom derbiju ima imperativ pobjede budući da u zadnja tri susreta nije ublježila trijumf.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.