Derbi u Kaknju

A-1 liga košarkaša

Derbi u Kaknju

U trećem kolu A-1 lige košarkaša u Kaknju se sastaju Kakanj i Brčko Distrikt. Dvoboj dva najozbiljnija kandidata s pravom nosi epitet derbija kola, a moglo bi se reći i polusezone jer pobjednik će najvjerovatnije zimsku stanku dočekati na prvom mjestu.

U taboru Kaknja vlada dobra atmosfera i može se očekivati još jedna dobra igra i pobjeda Hasagićevih pulena.

"Brčko Distrikt nam je najozbiljniji konkurent i ova utakmica je veoma važna. Bez obzira na snagu protivnika, mi idemo na pobjedu jer naš cilj se zna. Imamo iskusnu i kvalitetnu ekipu koja može zadovoljiti i realizirati naše ambicije i ja sam kao i uvijek optimista.", kaže predsjednik KK Kakanj Mevludin Delibašić.

Utakmica Kakanj-Brčko Distrikt igra se u subotu u Sportskoj dvorani sa početkom u 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.