Derbi začelja između Readinga i QPR-a završen remijem

Podjela bodova među putnicima u Championhip

Derbi začelja između Readinga i QPR-a završen remijem

A. Haznadarević

Okršaj posljednje dvije ekipe engleske Premier lige, imale su ekipe Readinga i Queens Park Rangersa, a nakon 90 minuta igre rezultat se nije mijenjao.

Ova dva tima su već sada sigurni putnici u Championship, budući da 18-plasirani Wigan ima čak osam bodova više, dok Aston Villa, koja je na spasonosnom 17. mjestu ima ogromnih deset bodova prednosti.

 

Tako je na Medejski stadionu odigran jedan prilično miroljubiv susret, a jedino značajno što se moglo zabilježiti za ovih 90 minuta je žuti karton za igrača gostiju Granera.

 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Premier liga, 35. kolo

Reading - QPR 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.