Đerić napušta Drinu, Vojvodina naredna destinacija?

Transfer špekulacije

Đerić napušta Drinu, Vojvodina naredna destinacija?

E. Škorić

Ofanzivni nogometaš Boban Đerić napustit će zvorničku Drinu, ali još uvijek nije poznata njegova naredna destinacija.

Ovaj mladi krilni igrač, koji ima 22 godine, u Drinu je došao na ljeto 2014. godine iz Leotara i sada je spreman da mijenja sredinu.

Za njega se zanima Vojvodina, kao još nekoliko prvoligaša iz Srbije i sam igrač morat će donijeti odluku gdje da nastavi graditi karijeru.

Svojim dobrim igrama, posebno u mečevima protiv ekipa kao što su Zrinjski i Sarajevo, skrenuo je pažnju klubova iz susjedne Srbije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ponikao je u Drini, a u Srbiji je već igrao za Inđiju. U tekućoj sezoni je dao jedan gol u 13 utakmica. Sasvim sigurno će njegov odlazak biti hendikep za ekipu koja je sve bliže povratku u Prvu ligu RS.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.