Igrač Šahtara želi da karijeru završi u zvorničkoj Drini

Vasiljević se vraća kući?

Igrač Šahtara želi da karijeru završi u zvorničkoj Drini

Edmir Škorić

Nikola Vasiljević, koji igra u kazahstanskom Šahtaru, želi karijeru da završi u zvorničkoj Drini.

Bivši igrač Drine nastupa već pet godina u Šahtaru, a njegova želja je da još jednom obuče dres kluba u kojem je ponikao.

"Već sa pet godina u ovom klubu. Osvojili smo sve što se može osvojiti. Jedini smo klub iz Kazahstana koji je igrao u grupnu fazu Lige prvaka. Ponosan sam na dvije titule prvaka Kazahstana, više osvojenih kupova i na to da sam 2011. i 2012. godine uvršten u tim godine", kazao je Vasiljević za Glas Srpske.

"Želja mi je da kada se vratim iz Kazahstana, karijeru završim u zvorničkoj Drini, odakle sam krenuo u svjet i gdje sam učinio prve fudbalske korake", zaključio je Vasiljević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.