Novi napadač Plavih poručuje

Đermanović: Obećavam, ostavit ću srce na terenu

A. Beganović

Dejan Đermanović ove je zime u Željezničar stigao iz Olimpije, te se sa novom ekipom priprema u Međugorju za nastavak sezone.

Đermanović je pojačao napad Plavih i već nekoliko dana intenzivno trenira sa novim saigračima. Sretan je zbog dolaska u Želju, s kojim želi da ispuni sve ciljeve u narednom periodu.

"Moram da kažem da su me momci dobro prihvatili, kao i stručni štab. Samo je na meni da dobro igram i da dobro radim", kazao je Đermanović za SportSport.ba, dodavši

"Malo sam se kasnije priključio ekipi, ali vidi e dobar rad. Dobro treniramo, kvalitetno, no početak je uvijek najteži".

Može li Željo do Evrope?

"Željo uvijek mora da ima velike ciljeve, tako je i sada. Nećemo odustati od toga da se plasiramo u Evropu, ako ništa onda preko Kupa, što ne znači da će to biti lagan. Ipak, daćemo sve od sebe".

Plašiš li se da nećeš moći zadovoljiti apetite navijača?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Iskreno, ne plašim se. Veliki klub kao Željo treba da ima tako velike ciljeve i toliki broj navijača. Prije svega će mi biti zadovoljstvo igrati pred toliko sjajnih navijača. Davaću maksimum na terenu i to mogu obećati".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi