Đermanović potpisao za novi klub

Nastavlja karijeru u Kazahstanu

Đermanović potpisao za novi klub

Slovenački napadač Dejan Đermanović karijeru će nastaviti u Kazahstanu, saznaje SportSport.ba. 

Đermanović je prije nekoliko dana raskinuo ugovor sa Željezničarom u čijem dresu se nije pretjerano naigrao, međutim problema sa pronalaskom nove sredine nije imao i sljedeća stanica u njegovoj karijeri će biti kazahstanski prvoligaš Zhetsysu.

Sa ovim klubom Đermanović je potpisao ugovor do kraja godine, što je i potvrdio u kratkoj izjavi za SportSport.ba.

"Istina je da ću karijeru nastaviti u Kazahstanu. Potpisao sam ugovor do kraja godine jer ovdje sezona još uvijek traje, a kasnije ćemo pregovarati o produženju saradnje.  Na meni je sada da se što prije adaptiram i opravdam povjerenje ljudi koji su me angažovali", kazao nam je Đermanović. 

Inače, Đermanović je prije epizode u Željezničaru nastupao za Olimpiju, Voždovac, Celje, Rudar Velenj, Krško, Slaviju i bugarski Litex Lovetch. Upisao je i šest nastupa za mladu reprezentaciju Slovenije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi