Deschamps čestitao igračima na pobjedi

Francuzi savladali Engleze 3:2

Deschamps čestitao igračima na pobjedi

Selektor reprezentacije Francuske Didier Deschamps bio je veoma zadovoljan nakon večerašnje pobjede njegovog tima protiv Engleske.

Francuzi su u okviru prijateljskog meča slavili pobjedu protiv veoma teškog rivala rezultatom 3:2, a Deschamps je nakon meča čestitao svojim igračima koji su cijelo drugo poluvrijeme igrali sa devet igrača u polju.

"Uvijek je dobro završiti sezonu pobjedom posebno nakon poraza, iako je bio u pitanju veoma loš scenario po nas. Završili smo sa deset igrača, tako da bih morao čestitati mojim fudbalerima na pobjedi protiv veoma dobrog engleskog tima. Žao mi je zbog poraza protiv Švedske i zbog svega što se dogodilo. Fudbaleri koji su večeras imali priliku da igraju imaju veliki kvalitet. Protiv Švedske smo imali manje energije nego danas i to je bio problem", rekao je Deschamps.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi