Deschamps: Nadao sam se da će Benzema i Giroud pogoditi

Francuski selektor o reprezentativcima

Deschamps: Nadao sam se da će Benzema i Giroud pogoditi

Selektor reprezentacije Francuske, Didier Deschapms razočaran je činjenicom da dvojica njegovih napadača, Karim Benzema i Olivier Giroud nisu još uvijek uspjeli da se upišu u listu strijelaca u ovoj sezoni.

Napadač Real Madrida još uvijek nije pogodio u Primeri, dok se njegov kolega u Arsenalu još uvijek nije prilagodio te se još uvijek očekuju njegovi golovi.

"Bilo bi bolje da su Benzema i Giroud već pogodili ove sezone", kazao je selektor Deschamps povodom predstojećeg kvalifikacionog susreta sa Finskom te se osvrrnuo i na ostatak tima.

"Diaby bi mogao početi u petak. Također, ne želim mijenjati odbranu u svakoj utakmici. To je nova avantura. Ne moramo govoriti o Euru 2012. Bio bih presretan sa šest bodova nakon Bjelorusije. To nam je cilj", za kraj je kazao nekadašnji veznjak Juventusa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.