Deset minuta iz pakla u Prnjavoru

Prva liga RS

Deset minuta iz pakla u Prnjavoru

M. Skaka
Teme:

U 4. kolu Prve lige RS šest utakmica odigrano je jučer, dok se susret između Sloge iz Doboja i Famosa iz Vojkovića igrao danas.

Od jučer odigranih susreta vrijedi izdvojiti visoku gostujuću pobjedu BSK-a nad Ljubićem iz Prnjavora od 5:1. Domaći su se dobro branili u većem dijelu susreta i vodstvo do kojeg su Banjalučani došli preko Radoje, uspjeli anulirati u 50. minuti. Ipak, u posljednjihh deset minuta susreta, tačnije od 79. minute, kreće golijada Benića i Đuluma koji sa po dva pogodka praktično uništavaju sve nade Ljubića.

Gostujuću pobjedu slavio je i Proleter koji je sa 0:1, golom Ušumovića savladao Kozaru, a tri bodna odnijela je  dobojska Sloga je došla do pobjede na svom terenu i to nad Sutjeskom (1:0). U ostalim susretima bodovi su podijeljeni.

Rezultati 4. kola

Sloga (T) – Famos
Romanija - Mladost 1:1
Ljubic - BSK 1:5
Kozara  - Proleter 0:1
Drina – Radnik 0:0
Sloga (D) – Sutjeska 1:0
Drina HE – Sloboda 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.