Deset najskuplje plaćenih golmana na svijetu

Svi se pokazali kao prava pojačanja!

Deset najskuplje plaćenih golmana na svijetu

Golmani su gotovo po pravilu uvijek u sjeni fudbalera, baš kao što su njihove cijene daleko niže u odnosu na napadače, vezne fudbalere i defanzivce.

Ipak, među golmanima je veliki broj onih koji su plaćeni pravo bogatstvo. Interesantno, gledajući najskuplje golmanske transfere, gotovo je nemoguće uočiti grešku! Svaki dobro plaćeni golman se pokazao kao istinsko pojačanje i pravi potez.

I dok čekamo da Begović službeno postane član Chelsea, za sumu od 8 miliona funti, donosimo vam listu od deset najskuplje plaćenih golmana na svijetu.

1/11 Kreni

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.