Devetka Tuzla Cityja za Vedada Ibiševića

Broj koji ga je krasio dobar dio karijere

Devetka Tuzla Cityja za Vedada Ibiševića

Nekadašnji bh. reprezentativac Vedad Ibišević ovih dana se povezuje sa brojnim timovima. 

Popularni Vedo ima još jednu godinu ugovora sa ekipom Herthe, ali čini se kako je osjetio da je vrijeme da napusti klub i možda Bundesligu.

Ranije se pominjalo da ima ponude iz Sjedinjenih Američkih Država i Turske, ali očito da se Ibišević time mnogo ne zamara u posljednje vrijeme jer je trenutno na odmoru.

On je odmor između ostalog iskoristio da posjeti Bosnu i Hercegovinu gdje je prisustvovao iftaru u Konjević Polju kojeg je organizovao predsjednik Sloge Simin Han, odnosno Tuzla Cityja, Azmir Husić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tom prilikom Vedatoru je uručen i dres novog bh. premijerligaša i to onaj sa brojem 9 koji ga je krasio tokom većeg dijela karijere.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chupy
Hajd'mo sad drvlje i kamenje po Azmiru Husicu. Tipa "sa parama moze sve, kriminalac, lopov" itd itd Naravno, covjek sa svojim novcima ulaze, dovodi koga hoce. I tako i treba. Zaradio je posteno, nije nakrao kao nasa politicka elita od penzionera, naroda. Svaka cast jarane kad ulazes u Bosnu. Mogao si lagano drk.t č.nu u americi. To moze raditi samo osoba kojoj je Bosna i Hercegovina u srcu. Jer valja se bosti ovdje sa rogatim, em rogata em gladna nasa bosanka administracija i elita.
33 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi