Takvo poniženje nije doživio: Gledao je oko sebe, a onda se šokirao kako su reagovali na promašaj

Messi nije mogao da vjeruje šta se dešava

Takvo poniženje nije doživio: Gledao je oko sebe, a onda se šokirao kako su reagovali na promašaj

Endin Čaušević

Navijači PSG-a jučer su tokom cijele utakmice zviždali Lionelu Messiju i Neymaru svaki put kada bi neko od njih imao dodir s loptom.

Pred početak utakmice kada je spiker na stadionu čitao sastav PSG-a za meč protiv Bordeauxa navijači ovog kluba su žestoko izviždali cijeli tim, a jedini koji je bio pošteđen je Kylian Mbappe.

No, navijači PSG-a nisu se zaustavili na tome jer su posebno na zub uzeli Messija i Neymara kojima su zviždali svaki put kada su oni imali kontakt s loptom.

Messi je po izlasku na teren bio u šoku što se moglo vidjeti na njegovom licu jer nikada u karijeri nije doživio da mu tako zvižde navijači kluba za koji nastupa.

Koliko je Argentinac bio iznenađen potezom navijača PSG-a najbolje se vidjelo u 20. minuti utakmice kada su Parižani dobili slobodan udarac.

Upravo su Messi i Neymar bili pored lopte, a navijači na tribinama su im zviždali kao da se nalaze na stadionu najvećeg rivala.

Messi je u čudu samo gledao oko sebe, a ono što ga je posebno šokiralo jeste da su se navijači PSG-a oduševili kada Neymar nije uspio da postigne pogodak iz slobodnog udaraca.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Odmah nakon utakmice počelo se špekulisati da Messi sada ozbiljno razmišlja da nakon samo jedne sezone napusti PSG i postoji mogućnost da se vrati u Barcelonu, a na izlaznim vratima je čini se i Neymar.

Top Komentari

HarisADP
Pravi navijači, svaka čast!!!
4 2
aladd0n
real madiri, unistitelji snova
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi