Di Francesco je već bivši: Već se zna ko će biti novi trener Rome?

Džeko i društvo pred promjenama

Di Francesco je već bivši: Već se zna ko će biti novi trener Rome?

E. Čaušević

Fudbaleri Rome sutra igraju na domaćem terenu protiv Đenove u okviru 16. kola italijanske Serije A.

Vučica se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi u posljednje vrijeme, a na udaru javnosti najviše je trener Eusebio Di Francesco. Italijanski mediji prenose da bi Di Francesco u narednim danima mogao dobiti otkaz, a da mu je posljednji ultimatum utakmica protiv Đenove.

Ukoliko Roma ne dođe do pobjede onda je jasno da će Di Francesco dobiti otkaz, a navodno već se zna i ko će doći umjesto njega. Corriere dello Sport prenosi da je Roma u kontaktu s bivšim trenerom Fiorentine, Paulom Sousom, koji je spreman da uskoči umjesto Di Francesca.

Sousa je nedavno napustio kineski Tianjin Quannjian i trenutno je bez angažmana, a navodno je poručio čelnicima Rome da je spreman potpisati saradnju do kraja sezone. Ukoliko se dokaže na trenerskom mjestu na ljeto će pregovarati oko nastavka saradnje.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amadeus21
strašna promjena..ganjajte Contea ako hoćete napredak..kakav crni Sousa...
4 3
Salidzan
Šta on zna šta je jedan arsenal... idi prati jedinstvo Bihać UBLEHO
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi