Poljska senzacija: Džeko? Ma, šta ću se ja s njim porediti...
Roma i Genova će na Olimpicu u nedjelju navečer odigrati susret Serije A, a nažalost nećemo biti u prilici gledati duel Džeko - Piatek jer je Dijamant povrijeđen.

Piatek ima visoko mišljenje o Dijamantu, Icardiju i Ronaldu

Poljska senzacija: Džeko? Ma, šta ću se ja s njim porediti...

Roma i Genova će u nedjelju navečer odigrati susret 16. kola italijanske Serije A, a tim povodom za Gazzetta dello Sport je govorila poljska senzacija Krzysztof Piatek.

Riječ je o napadaču koji je u dosadašnjem dijelu sezone postigao čak 11 golova u Seriji A i prvi je strijelac lige, a on je za pomenuti list između ostalog govorio i o našem Edinu Džeku.

Piatek je poručio da se ne želi porediti sa takvim igračima.

"Jesam li Džekin nasljednik u Seriji A? Za sada idem svojim putem, samo sam fokusiran na to i ne želim se porediti sa takvim napadačima koji su u Italiji već neko vrijeme. Ne želim ni da me porede sa šampionima kakvi su Ronaldo i Icardi", rekao je Piatek.

Osvrnuo se i na samu utakmicu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Mi smo, baš kao i Roma, u rezultatskoj krizi i imamo naše probleme. Nismo pobijedili odavno (od 30. septembra) i potrebni su nam bodovi, baš kao i njima", rekao je Poljak.

Naravno, na terenu u nejdelju navečer neće biti našeg Dijamanta koji je još uvijek povrijeđen, ali bi zato mogao biti spreman za meč protiv Juventusa.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Kakav sampion je Icardi, pojasnite mi molim vas =)
59 4
Harisss
Nikakav. Klasicni tanjirdzija.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi