Di Francesco odmara trojicu igrača protiv Qarabaga

Promjene u timu Rome

Di Francesco odmara trojicu igrača protiv Qarabaga

Teme:

Fudbaleri Rome danas će gostovati u Azerbejdžanu kod Qarabaga u okviru 2. kola grupne faze Lige šampiona. 

Rimljanima je ovo veoma bitna utakmica jer se nalaze u grupi sa Atletico Madridom i Chelseajem i eventualni kiks protiv Qarabaga bi bio koban po njih. 

Uprkos tome, trener ove ekipe Eusebio Di Francesco namjerava odmoriti tri veoma bitna igrača u tom meču i to Radju Nainggolana, Danijelea De Rossija i Kostasa Manolasa. 

Očito da trener Rimljana želi sačuvati ovu trojicu igrača za veoma važno i teško gostovanje u italijanskom šampionatu. Naime, Roma će u nedjelju navečer gostovati na San Siro stadionu kod Milana i sigurno da će im trebati odmorni igrači kako bi nadigrali Rossonere. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Roma je u prvom kolu grupne faze Lige šampiona remizirala kući protiv Atletico Madrida (0:0) dok je Qarabag poražen na gostovanju kod Chelseaja sa 6:0.

Vjerovatni sastav Rome za današnji meč: Alisson; Peres, Fazio, Jesus, Kolarov; Pellegrini, Gonalons, Strootman; Defrel, Džeko, El Shaarawy.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi