Di Francesco ostaje na klupi Rome: "On nije odgovoran za loše rezultate"

Oglasio se predsjednik Rome

Di Francesco ostaje na klupi Rome: "On nije odgovoran za loše rezultate"

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome sinoć su na domaćem terenu remizirali protiv Intera (2:2) u derbiju 14. kola italijanske Serije A.

Vučica se već nekoliko sedmica nalazi u rezultatskoj krizi, a sinoć su uspjeli u finišu meča nekako izbjeći poraz. Navijači rimskog kluba nisu zadovoljni igrama ove ekipe, a u medijima se već neko vrijeme špekuliše da će Eusebio Di Francesco dobiti otkaz, te da će novi trener Rome biti Antonio Conte.

Nakon sinoćnje utakmice u javnosti se oglasio prvi čovjek Rome, James Pallotta, koji je poručio da klub uopšte ne razmišlja o tome da Di Francescu uruči otkaz. On je dodao da Di Francesco ima veliku podršku kluba i da on nije kriv za loše rezultate.

"Di Francescova pozicija je sigurna. On nije odgovoran za rezultate u ovoj sezoni. Sve ovisi od toga kako se igrači ponašaju na terenu i pružaju li maksimum svojih mogućnosti. Di Francesco svoj posao radi dobro, ali on ne igra umjesto njih na terenu", rekao je Pallotta.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gumenakita
Juventus kupuje dobre igrace a Roma se rasprodaje.Sad igraci krivi.
4 1
Seva1956
Eto , nije on kriv , kriv je krompir.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi