Di Maria neće slaviti gol protiv bivšeg kluba
Foto: EPA

U srijedu se sastaju PSG i Real Madrid

Di Maria neće slaviti gol protiv bivšeg kluba

Endin Čaušević

Ekipa PSG-a u srijedu u okviru trećeg kola Lige prvaka na svom terenu dočekuje Real Madrid.

U centru pažnje prije utakmice nalazi se Angel Di Maria koji će prvi put nastupiti protiv svog bivšeg kluba u kojem je proveo četiri sezone.

„Ako ikada zabijem gol protiv Real Madrida neću slaviti. Nikada neću zaboraviti ono što sam doživio u dresu kraljevskog kluba“, rekao je Di Maria.

Argentinac je dodao da je dolaskom iz Uniteda u PSG primijetio veliki nivo profesionalzima u francuskoj ekipi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

„S ovom ekipom možemo osvojiti Ligu prvaka. Borit ćemo se do kraja i nadam se da ćemo uspjeti u tome“, zaključio je igrač PSG-a.

Di Maria je za Real odigrao 124 utakmice i postigao je 22 gola. Nakon epizode u Manchester Unitedu ovog ljeta pojačao je PSG.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.