Di Marija je zbog pljačke u kući napustio meč, lopovi su pokušali doći do pravog bogatstva

Dan za zaborav Argentinca

Di Marija je zbog pljačke u kući napustio meč, lopovi su pokušali doći do pravog bogatstva

PSG je doživio neugodan poraz od Nantesa 2:1, a na samom meču desile su se pomalo nevjerovatne scene.

Naime, dok se susret igrao provalnici su bili u kući Angela Di Marije, a problem je bio veći što se u isto vrijeme u kući našla i porodica ovog nogometaša.

Argentincu je javljeno na terenu šta se dešava, odmah je napustio meč te otišao da sazna više informacija o cijelom događaju.

L'Equipe piše da su pljačkaši pokušali ukrasti sef iz Di Marijine kuće u kojem je bio nakit i satovi vrijedni najmanje 500 hiljada eura.

Na sreću povrijeđenih nema, no zaista je to bila teška situacija za Di Mariju.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nije znao šta se dešava, ali očigledno je da su nogometaši bogatog kluba iz Pariza postali prava meta pljačkaša. Provaljeno je i u kuću Marquinhosa, a ranije su na meti bili i sadašnji te bivši igrači ovog kluba kao što su Sergio Rico, Thiago Silava i Choupo Moting.

Top Komentari

miki30
Nadam se da je porodica uredu, a isto tako se nadam da su odnijeli sef!
4 1
K79
I šta bi ?!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi